Undervognsbehandling siden 1976

Martins Undervogns- og Bilplejecenter er beliggende i Bredebro i Sønderjylland og har over 35 års erfaring med undervognsbehandling af biler. Vi yder effektiv rustbeskyttelse til din bil og tilbyder alle former for bilpleje.

Kvalitet og garanti

Vi har igennem tiden stiftet kendskab til flere leverandørers produktserier, hvormed vi via dette brede kendskab til markedet tør sige, at vi tilbyder din bil de bedste behandlinger.

Vi anvender kun anerkendte og miljøvenlige kvalitetsprodukter som Mercasol undervognsbehandling og Ditec bilpleje, begge med garanti.

Ærlighed = tilfredshed

Du er altid velkommen til at kigge forbi med din bil så vi sammen kan gennemgå den og finde den rigtige behandling der passer bedst til netop din bils behov!

(Psst: Vi tør godt være ærlige og sige, hvis bilen endnu ikke trænger til en behandling - vores ærlighed er din tilfredshed!)

 

Martin Vangsgaard er indehaver og manden bag sprøjte- og polerermaskinerne.

"Det hele startede tilbage i 1976 hvor jeg startede som undervognsbehandler hos Struer Automobilhandel. Efter 10 år i Struer deltog jeg i etableringen af et Dinitrol-center i Holstebro. Herefter blev jeg tilbudt et forpagterjob på Dinitrolcentret i Tønder, hvor jeg var gennem 12 år. I Tønder etablerede jeg desuden en afdeling for Ziebart Tidycar (Ziebart) og kunne således også tilbyde professionel bilpleje. I år 2000 valgte jeg at blive selvstændig og grundlagde Martins Undervogns- og Bilplejecenter, med fokus på kvaliteten. Som selvstændig har jeg oplevet en støt udvikling og har således udvidet med mere plads ad to omgange siden starten. Som det nyeste tiltag er jeg nu også certificeret i reparation af campingvognssider med HBC-systemet."