Lahega PRORANGE lakforsegling

Din bils lak består af opløsningsmidler, der under tørring af lakken fra fabrikken trænger op gennem lakken og efterlader små mikroskopiske porer. Disse små porer bliver angrebet af sollys, snavns, industristøv, fugt m.m., hvorved lakken nedbrydes udefra og indefra.

Med en lakbehandling hos os slibes lakken først ganske let, før porerne renses for snavs. Til sidst forsegles de rensede porer og behandlingen afsluttes med et slidlag af plastfilm. Herved bremses lakkens nedbrydning og lakken kommer til at skinne som ny.

Ditec behandlingstrin

Lahega Prorange er etableret og udviklet i Sverige, hvormed produktet er som udviklet til de danske og skandinaviske forhold. PRORANGE er udviklet specielt til den professionelle bilpleje.

Vedligeholdelse af lakken efter en Lahega lakbehandling

Efter en professionel udført lakbehandling vil bilvask med rent vand oftest være tilstrækkeligt. Skulle der være grund til at anvende rengøringsmidler beregnet til bilvask kan dette anvendes uden risiko for skade af lakbeskyttelsen.

Derimod må den behandlede lak ALDRIG behandles med slibemidler, polish eller voks, idet disse blot skader lakbehandlingen og nedsætter glans-effekten. Eneste undtagelse er den vokstilsætning, som visse vaskeanlæg automatisk tilsætter skyllevandet. Vi anbefaler dog altid at man anvender det billigste vaskeprogram uden voks, da voks er overflødigt og virkningsløst ved korrekt og vedligholdt lakbehandlingsprogram.

Det er desuden yderst vigtigt at være opmærksom på afhærdningsperioden på 14 dage efter behandlingen. I denne periode må bilen IKKE vaskes, tørres af, pudses og bør ej heller berøres, så vidt det er muligt at undgå.

Indvendige behandlinger

Glem alt om wunderbaums! De giver en kunstig duft så bilen lugter ren, men den er stadig beskidt. Der er ikke noget værre end at køre i en beskidt bil.
Med en interiør-rengøring hos os får du en helt ren bil fra loft til gulvmåtter. Vi fjerne støv og fedt fra instrumentbrættet så det igen fremstår med sin originale glans. Sæder støvsuges og vaskes så de ser ud som nye.
Blæseventilerne pustes igennem så støv og skidt frigøres. Dette sikre en ren og effektiv luftsstrøm. Efter den effektive rengøring af din bils interiør har du altså en bil der både ser ren ud og dufter godt - en ren fryd for sanserne og køreglæden!

Vi kan både fjerne hundehår, opkast og pletter fra spildt mad m.v. effektivt.

Rensning af klimaanlægRensning af aircondition og klimaanlæg

Har du et aircondition eller fuldautomatisk klima-anlæg har vi også udstyret til at rense dette igennem, så dit klimaanlæg forbliver effektiv og giver en sund luftgennemstrømning. Et anlæg der har været ianktiv i en kortere eller længere periode danner bakterier og skimmelsvamp, som kan gøre dig syg når du indånder luften under kørslen. Danmarks Automobilforhandler Forening (DAF) anbefaler at man renser anlæggene minimum hvert 2. år.